.
.


Wie is Enzavu   

Envazu warmtepomp

Enzavu is de warmtepomp ontwikkelaar en leverancier die het mogelijk maakt om samen met u de verduurzaming te realiseren. Wij kijken niet van uit een product maar van uit de vraagstelling. Wij maken het technisch ontwerp waarna wij samen met u de stappen doorlopen voor een succesvol projecten (People, Planet, Profit).

De energietransitie en hernieuwbare energieopwekking in Nederland gaat sneller dan de meeste mensen denken. Samen moeten wij het gasverbruik de komende jaren snel afbouwen en zitten dus midden in de transitie van gas naar elektra.

Dit vraagt om nieuwe en innovatieve technieken die betrouwbaar zijn en resultaat leveren. Enzavu maakt dit mogelijk door samen te werken met internationale en regionale partners op gebied van ontwikkeling, productie en installatie. Hierdoor kunnen wij de meest innovatieve oplossingen leveren en installeren

Om opdrachtgevers maximaal te kunnen ondersteunen verzorgen wij commerciële en technische trainingen in ons trainingscenter maar ook op locatie.

Wilt u langskomen maak dan eerst een afspraak.
Energiezuinige woning is vriendelijk voor de portemonnee.

Verduurzaam uw woning met de Energiebespaarlening!

Uw woning voorzien van energiebesparende maatregelen is een slimme investering. De maatregelen kunnen het waardebehoud van de woning positief beïnvloeden en zorgen voor meer wooncomfort. En: u draagt uw steentje bij aan het klimaat.

Er is nu een aantrekkelijke lening beschikbaar, de Energiebespaarlening. Deze lening is er voor particuliere woningbezitters en Verenigingen van eigenaren (VvE’s). Afhankelijk van de hoeveelheid verbruikte energie, kan de besparing genoeg zijn om de maandelijkse betaling van de Energiebespaarlening te dekken. Mogelijk is er zelfs wat extra’s te besparen. Bovendien is de lening in de meeste gevallen fiscaal aftrekbaar.