.
.

Nederland staat in de steigers

Nederland is aan het verduurzamen, dit sluit geheel aan op het akkoord van Parijs (klimaatakkoord) om de opwarming van de aarde te beteugelen. In het akkoord staat de bovengrens van 2 graden opwarming maar beter is 1,5 graad. Verder moet er nu snel een eind komen aan het gebruik van fossiele brandstoffen, aangezien dit een belangrijke oorzaak is van de overmatige CO2-uitstoot. Het gevolg is de energietransitie en de komst van de warmtepomp. Deze is gunstig en veilig te financieren via 


Nieuws


Terug naar overzicht

01-08-2018

Koelen met een warmtepomp

De temperaturen lopen momenteel hoog op in Nederland. En als we de weermannen en -vrouwen mogen geloven, zal het kwik de komende dagen weer stijgen. Juli 2018 was de warmste en droogste maand ooit! Niet iedereen kan even goed tegen deze hitte en zoekt daarom naar manieren om zijn huis structureel te koelen. De warmtepomp kan hier soelaas bieden.
Enzavu zet al enige tijd haar schouders onder de transitie naar energiezuinige woningen. Het gebruik van hernieuwbare energie, zoals pv-panelen en warmtepompen zijn steeds meer ingeburgerd. “In de toekomst zal het belangrijker worden om onze woningen te koelen in plaats van de verwarmen. Eén van de troeven van een warmtepomp is net de koeling. Deze warmtepomp zal je woning in de winter verwarmen en in de zomer kan je er je woning mee koelen..”

Gebruikers van warmtepomp zeggen “We zijn aangenaam verrast door het koelende effect van onze warmtepomp. De vloer voelt heerlijk fris aan en daardoor blijft het in onze woning deze periode ook nog comfortabel. Zelfs met deze extreme zomerse temperaturen.”

Wilt u meer weten over de oplossing van koelen en verwarmen met een warmtepomp neem dan contact met ons op. www.enzavu.nl
Bron: Enzavu (algemeen nieuws)Terug naar overzicht