.
.


Nieuws


Terug naar overzicht

10-08-2019

Slim investeren in uw woning, enzavu warmtepomp va. 49 euro per maand

Woningbezitters hebben te maken met financieel uitdagende tijden. Misschien denkt u op het moment niet direct aan investeren. Maar heeft u weleens gedacht aan investeren in een energiezuinige woning?
Investeren in een energiezuinige woning kan bijdragen aan het waardbehoud van de woning. Dit komt omdat een energiezuinige woning een besparing kan betekenen in de woonlasten én zorgt voor meer comfort. In veel gevallen kunnen de maatregelen zonder veel overlast uitgevoerd worden.
De Rijksoverheid wil woningeigenaren stimuleren om te investeren in het energiezuiniger maken van de woning. Hiervoor is het Nationaal Energiebespaarfonds opgericht. Vanuit het Nationaal Energiebespaarfonds is er een aantrekkelijke lening met gunstige voorwaarden beschikbaar, de zogenaamde Energiebespaarlening. Deze lening zorgt dat de kosten niet in één keer opgebracht hoeven te worden. Afhankelijk van de gekozen maatregelen, het energieverbruik en bij gelijkblijvend gedrag kan de besparing genoeg zijn om de maandelijkse betaling van de Energiebespaarlening te dekken. Mogelijk is er zelfs wat extra’s te besparen. Bovendien is de lening in de meeste gevallen fiscaal aftrekbaar.
Voor meer informatie over slim investeren of het direct aanvragen van de Energiebespaarlening kunt u terecht op www.energiebespaarlening.nl. Daar vindt u ook informatie over de VvE Energiebespaarlening: de Energiebespaarlening voor Verenigingen van Eigenaren vanaf tien appartementen.Terug naar overzicht