.
.


Nieuws


Terug naar overzicht

01-08-2018

Koelen met een warmtepomp

De temperaturen lopen momenteel hoog op in Nederland. En als we de weermannen en -vrouwen mogen geloven, zal het kwik de komende dagen weer stijgen. Juli 2018 was de warmste en droogste maand ooit! Niet iedereen kan even goed tegen deze hitte en zoekt daarom naar manieren om zijn huis structureel te koelen. De warmtepomp kan hier soelaas bieden.
Enzavu zet al enige tijd haar schouders onder de transitie naar energiezuinige woningen. Het gebruik van hernieuwbare energie, zoals pv-panelen en warmtepompen zijn steeds meer ingeburgerd. “In de toekomst zal het belangrijker worden om onze woningen te koelen in plaats van de verwarmen. Eén van de troeven van een warmtepomp is net de koeling. Deze warmtepomp zal je woning in de winter verwarmen en in de zomer kan je er je woning mee koelen..”

Gebruikers van warmtepomp zeggen “We zijn aangenaam verrast door het koelende effect van onze warmtepomp. De vloer voelt heerlijk fris aan en daardoor blijft het in onze woning deze periode ook nog comfortabel. Zelfs met deze extreme zomerse temperaturen.”

Wilt u meer weten over de oplossing van koelen en verwarmen met een warmtepomp neem dan contact met ons op. www.enzavu.nl
Bron: Enzavu (algemeen nieuws)Terug naar overzicht